Η οικογένεια Seamaster Planet Ocean της OMEGA απέκτησε τέσσερα νέα μέλη, στιβαρά, εύρωστα στον καρπό και στεγανά μέχρι 600 μέτρα βάθος -ως γνήσια καταδυτικά μοντέλα. Τι τα διαφοροποιεί από τα προηγούμενα Planet Ocean; Το υλικό κατασκευής τους. Η παραγωγή ενός καταδυτικού ρολογιού εξολοκλήρου φτιαγμένου από κεραμικό που θα μπορούσε να αντέχει σε κολοσσιαίες πιέσεις σε βάθη μέχρι 600 μέτρα ήταν μία πραγματική πρόκληση για την Omega. Το αποτέλεσμα όμως δικαίωσε τους κόπους της. Κάθε κάσα των OMEGA Seamaster Planet Ocean Deep Black είναι κατασκευασμένη από ένα και μοναδικό κομμάτι κεραμικού.

Από το ίδιο υλικό υψηλής τεχνολογίας είναι η στεφάνη και τα καντράν. Η στεφάνη φέρει κλίμακα χρόνου κατάδυσης από Liquidmetal® ή από OMEGA Ceragold™, στο δίχρωμο μοντέλο με στεφάνη και κορόνα από χρυσό Omega Sedna 18Κ…

OMEGA Seamaster Planet Ocean Deep Black

…ενώ για πρώτη φορά συνδυάζει και το καουτσούκ για το πρώτο 15λεπτο, στο μπλε και στο κόκκινο μοντέλο.

OMEGA Seamaster Planet Ocean Deep Black

OMEGA Seamaster Planet Ocean Deep Black

Το καλοσχεδιασμένο καντράν διαθέτει κεντρικό δείκτη GMT με ειδική 24ωρη κλίμακα περιφερειακά και όλοι οι δείκτες και οι ενδείξεις φέρουν επίστρωση από λευκή Super-LumiNova, η οποία εκπέμπει πράσινο ή μπλε χρώμα στο σκοτάδι.

Τα ρολόγια σε «χορταστική» διάμετρο 45,5 mm προορίζονται αποκλειστικά για ανδρικούς καρπούς. Τα δοκίμασα και ακόμη και στον δικό μου καρπό που είναι αρκετά μεγάλος φαντάζουν τεράστια, sorry girls.

Στο εσωτερικό χτυπά ο Omega Master Chronometer Calibre 8906, ο οποίος φέρει την περίφημη πιστοποίηση Master Chronometer από το Ελβετικό Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Μετρολογίας (METAS), η οποία εγγυάται εξαιρετική ακρίβεια και αντοχή ακόμη και σε μαγνητικά πεδία 15.000 Gauss.

Πολύ εντυπωσιακά είναι και τα λουράκια από καουτσούκ, τα οποία σου δημιουργούν την εντύπωση ότι είναι από ύφασμα. Μόνο το μοντέλο με χρυσό Sedna συνδυάζεται με ένα λουράκι από αδιαβροχοποιημένο δέρμα με εσωτερική επένδυση από καουτσούκ. Η αναδιπλούμενη μπούκλα είναι από επικεραμωμένο τιτάνιο. Όσο για τις τιμές των μοντέλων είναι στα 10.700 € εκτός από την έκδοση με τον χρυσό Sedna που είναι στα 14.400 €.

OMEGA Seamaster Planet Ocean Deep Black

Το επίσημο video της εταιρείας είναι εξαιρετικά διαφωτιστικό.

Τα νέα Seamaster Planet Ocean ”Deep Black” έχουν έρθει και στην ελληνική αγορά. Η OMEGA φιλοξένησε αρκετές διεθνείς εκδηλώσεις μέσα στο 2016, δίνοντας στους καλεσμένους τη δυνατότητα να δουν, να αγγίξουν και να φορέσουν στον καρπό τους τα νέα καταδυτικά μοντέλα και να εντρυφήσουν στα μυστικά του μηχανισμού τους.

Η πρώτη εκδήλωση για τη παρουσίαση της συλλογής πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη τον περασμένο Ιούνιο και αργότερα μεταφέρθηκε σε πολλές τοποθεσίες ανά την υφήλιο, όπως το ενυδρείο στην πόλη του Μεξικού, το Royal Yacht Club της Βαρκελώνης, καθώς και μια τοποθεσία στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας που δέσποζε επί της εμβληματικής Όπερας. Επισκεφθείτε την αποκλειστική μπουτίκ της Omega στο Σύνταγμα (Βουκουρεστίου 2) και δείτε από κοντά τα μοντέλα«Deep Black».

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)